SınIrSıZ pAyLaŞıM aLaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız?

3 posters

Uzaylılar'a İnanır mısınız?

En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız? Vote_lcap0%En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız? Vote_lcap100%En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız? Vote_rcap 100% 
[ 3 ]

Toplam Oylar : 3

En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız? Empty En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız?

Mesaj  Voss Perş. Haz. 05, 2008 12:42 pm

UFO'ları hiç bu kadar yakından ve net görmemiştik. Meksika'da dağa çıkan belgeselciler işte bu görüntüleri kaydetti.

- Son günlerde artan UFO söylentilerine bir yenisi daha eklendi. Meksika'da belgesel çeken bir grup, çıktıkları dağda bir anda önlerinde beliren UFO'ları görüntüledi.
- İzleyenleri hayrete düşürecek görüntüler şimdiye kadar çekilmiş en net UFO görüntüleri olarak kayıtlara geçti. Belgesel çekim ekibi, dağ manzarasını görüntülemek için kurdukları kamerayı kayda soktukları sırada bir anda bir UFO beliriverdi.
- Daha sonra bu UFO'yu onlarcası izledi. Kameraman kayıttan çıkmadan görüntülemeyi sürdürdü. Yaklaşık 40 saniye süren bu görüntüleme sonrası UFO'lar dönerek gökyüzünde hızla kayboldu.

AÇILIP KAPANAN BİR KAPAĞI VAR

Kameranın kaydettiği görüntülerde UFO'nun metal bir yüzeye sahip olduğu ve kavisli bir şekilde havada döndüğü görüldü. Ayrıca UFO'nun yüzeyinde aralıklarla açılan ve kapanan bir kapak olduğu da gözlerden kaçmadı.

İzlemek için Tıklayın
Voss
Voss

En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız? Empty Geri: En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız?

Mesaj  admin Perş. Haz. 05, 2008 12:48 pm

ANNAM DÖNDÜ DÖNDÜ GİTTİİ albino confused affraid affraid affraid affraid İLGİNÇÇ BEN HEP İNANMIŞIMDIR ZATEN
admin
admin
Admin

http://portal.forumgabon.com

En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız? Empty Geri: En Net Ufo Görüntüleri - Uzaylılara İnanır mısınız?

Mesaj  TAHA Perş. Haz. 05, 2008 10:12 pm

anam anam bende inanırım vallah gördüm çünkü internette televizyonda filan ben inanırım
TAHA
TAHA

http://portal.forumgabon.com

Mesaj  Voss Perş. Haz. 05, 2008 11:26 pm

Aslında bende inanıyorum. Bu koca evrende, sadece insanların olduğunu düşünmek bencilliğe girer.
Voss
Voss